Ετικέτες

Καλωσορίσατε στο blog μου αγαπητοί επισκέπτες! Coming soon : κριτικές βιβλίων που έχω διαβάσει, a series of unfortunate events βιβλία και σειρά review/recommendation
Έχω goodreads :
TasosBananasBOOKS
(Στείλτε αίτημα φιλίας και θα δεχτώ!)

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

"Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 1: Τα χρονικά του Γκρεγκ Χέφλι" (βιβλίο 1ο) του Jeff Kinney


Σύνοψη του βιβλίου "Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 1: Τα χρονικά του Γκρεγκ Χέφλι"


Το να είσαι μικρός είναι φρίκη ώρες ώρες. Και κανένας δεν το γνωρίζει καλύτερα από τον Γκρεγκ Χέφλι που βρίσκεται ξαφνικά στο γυμνάσιο, όπου μικροκαμωμένα πιτσιρίκια μοιράζονται τους διαδρόμους του σχολείου με μαντραχαλάδες, οι οποίοι έχουν κιόλας αρχίσει να ξυρίζονται. Στο "Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα", ο συγγραφέας και εικονογράφος Τζεφ Κίνι μας συστήνει έναν απροσδόκητο ήρωα.
Και όπως γράφει κι ο Γκρεγκ στο ημερολόγιό του: Μην περιμένετε να δείτε τίποτε "Αγαπημένο μου ημερολόγιο", αυτό και "Αγαπημένο μου ημερολόγιο", εκείνο, εντάξει; Ευτυχώς για εμάς, αυτό που ο Γκρεγκ λέει πως δε θα κάνει και αυτό που, τελικά, κάνει είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

 Προσωπική γνώμη:

Δεν θα πω πολλά για κανένα βιβλίο της  σειράς διότι είναι μια σειρά πιο πολύ για παιδιά δημοτικού και δεν έχει και πολλά να σχολιάσεις. (Αλλά φυσικά διαβάζεται σε όλες τις ηλικίες) Είναι πολύ αστείο και το πρώτο μου βιβλίο που διάβασα! Οι περισσότερες ατάκες δεν είναι απλά αστείες αλλά ξεκαρδιστικές!


Trailer ταινίας:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου