Ετικέτες

Καλωσορίσατε στο blog μου αγαπητοί επισκέπτες! Coming soon : κριτικές βιβλίων που έχω διαβάσει, a series of unfortunate events βιβλία και σειρά review/recommendation
Έχω goodreads :
TasosBananasBOOKS
(Στείλτε αίτημα φιλίας και θα δεχτώ!)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

"Πέρσι Τζάκσον Και Οι Ολύμπιοι - Και Η Μάχη Του Λαβύρινθου" (Βιβλίο 4ο από 5) Του Rick RiordanΣύνοψη του βιβλίου "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η μάχη του λαβύρινθου"

Και τώρα έρχεται η ώρα της μεγάλης περιπέτειας του Λαβύρινθου... Ο Πέρσι αναγκάζεται από την πρώτη κιόλας μέρα να φύγει από το νέο του σχολείο, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με τις τρομερές Έμπουσες... Καταφεύγει στην Κατασκήνωση των Ημίαιμων, που απειλείται όλο και πιο πολύ από τις δυνάμεις της στρατιάς του Κρόνου• εκεί βρίσκει και ένα αινιγματικό πρόσωπο,
τον Κόιντο, που αντικαθιστά προσωρινά τον θεό Διόνυσο... Όμως το κλειδί για την προστασία της Κατασκήνωσης και του κόσμου των ολύμπιων θεών βρίσκεται κάτω από τη γη, στον Λαβύρινθο, τον οποίο είχε κατασκευάσει ο Δαίδαλος κάτω από τα ανάκτορα του Μίνωα, του βασιλιά της Κρήτης. Ο Πέρσι και οι σύντροφοί του πρέπει να προλάβουν τον Λιουκ, τον εκπρόσωπο του Κρόνου, να βρουν πρώτοι τον Δαίδαλο και να πάρουν τον μίτο της Αριάδνης... Στον σκοτεινό κόσμο του Λαβύρινθου κάθε σήραγγα, κάθε στροφή, κάθε πύλη κρύβει και μια έκπληξη, θανάσιμους κινδύνους και αναπάντεχες συναντήσεις. Όλα οδηγούν σε μια έκβαση που κόβει την ανάσα, προανάκρουσμα της τελικής αναμέτρησης του κόσμου των ολύμπιων με τις δυνάμεις των τιτάνων, που θα ακολουθήσει στο πέμπτο βιβλίο, Τον τελευταίο Ολύμπιο.Προσωπική γνώμη :
Τέλειο και αυτό! Κλασικά πράγματα!! Εδώ μιλάμε για τον Rick Riordan οπότε δεν έχουμε θέμα!! Είναι πολύ ωραίο και γεμάτο με περιπέτεια και αγωνία.. Αξίζει να το διαβάσετε... Δεν μπορούσα να αφήσω το βιβλίο από τα χέρια μου!όλα τα καλά μέσα σε ένα βιβλίο!! Τεράστια επιτυχία όμως... Η πλοκή είναι συνεχώς απίθανη και πάντα επιφυλάσσει τρομερά γεγονότα!!

Δυστυχώς δεν έχει 3η ταινία..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου