Ετικέτες

Καλωσορίσατε στο blog μου αγαπητοί επισκέπτες! Coming soon : κριτικές βιβλίων που έχω διαβάσει, a series of unfortunate events βιβλία και σειρά review/recommendation
Έχω goodreads :
TasosBananasBOOKS
(Στείλτε αίτημα φιλίας και θα δεχτώ!)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Book to movies 2017

Γεια σας αγαπητοί επισκέπτες! Σήμερα ετοίμασα μία λίστα με 6 βιβλία που πρόκειται να γίνουν ταινίες μέσα στο 2017.  Ελπίζω να τις κάνουν καλές τις ταινίες και όχι σαν τις περισσότερες ***Percy Jackson*** που τις αλλάζουν τα φώτα.. Οι ταινίες δεν είναι με τη σειρά ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας.





1)Fifty Shades Darker της E L James 


Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας "50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι" είναι στις 10 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το sequel, βλέπουμε την σχέση του Christian Grey και της Anastasia Steele 
να βαθαίνει.



trailer ταινίας: (αν είστε κάτω από 14 δεν θα σας συμβούλευα να το δείτε λόγω ακατάλληλων σκηνών)




2)Before I Fall της Lauren Oliver

Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας "Before I fall" είναι στις 3 Μαρτίου.  Αυτή η θρίλερ ταινία ακολουθάει την δημοφιλή έφηβη Σαμάνθα που ζει την ίδια μέρα κάθε μέρα όπου επαναλαμβάνεται το δυστύχημα με το αμάξι που προκλήθηκε από έναν μυστηριώδη μαθητή της που αυτή και οι φίλες της βασανίζουν.
trailer ταινίας: 







3)Wonder της R.J. Palacio

Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας ''wonder'' είναι στις 7 Απριλίου. Αυτή η ταινία είναι σχετικά με την ιστορία του Auggie Pullman, ένα αγόρι που γεννήθηκε με δυσμορφία στο πρόσωπο και τον αγώνα του να χωρέσει σε ένα νέο σχολείο. 

Trailer δεν υπάρχει ακόμα









4)The Dark Tower του Stephen King

Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας "The dark tower" είναι στις 28 Ιουλίου. Η ταινία ακολουθεί τον ''πιστολέρο'' Roland Deschain καθώς κινείται μέσα από μία μαγική κοινωνία, ψάχνοντας για τον τιμητικό σκοτεινό πύργο. 


Trailer δεν υπάρχει ακόμα










5)Let It Snow των John Green, Maureen Johnson, and Lauren Myracle
Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας "Let it snow" είναι τον Νοέμβριο του 2017. Η ταινία θα ακολουθεί όπως και στο βιβλίο, 3 ρομαντικές ιστορίες.


Trailer δεν υπάρχει ακόμα







    6)It του Stephen King

    Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας "It" είναι στις 8 Σεπτεμβρίου.Ένα αρχαίο κακό έχει τη μορφή του Pennywise του κλόουν και τρομοκρατεί μια ομάδα παιδιών, στη συνέχεια, αργότερα, έρχεται πίσω για αυτούς  όταν είναι πλέον ενήλικες.


    Trailer δεν υπάρχει ακόμα


    Ελπίζω να μην συμβεί κάτι σαν και αυτό :D
    Me when the movie gets it wrong:


    Αυτές λοιπόν είναι κάποιες ταινίες που πρόκειται να βγουν το 2017! Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση μου. Θα ήθελα να μου πείτε στα σχόλια αν ξέρατε ήδη ότι θα βγουν αυτές οι ταινίες ή αν όχι. Coming soon: κριτική βιβλίου+worst books of 2016




    4 σχόλια:

    1. Ανυπομονω για το Before I fall😍αν και δεν μου φανηκε σαν θριλερ (τουλαχιστον οχι το βιβλιο)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει ακόμα το before I fall αλλά θα το ήθελα πολύ! πάντως η ταινία φαίνεται πολύ ωραία!

        Διαγραφή
    2. Καλά 3 στα 6 δεν τα ήξερα. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που σε διαφωτίζουν που και που. Ανυπομονώ τόσο να δω την κινηματογραφική μεταφορά του let it snow..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Χαίρομαι που σε βοήθησα να τα μάθεις :)
        Και εγώ θέλω πολύ να δω το let it snow! Ελπίζω να γίνει επιτυχία, όπως το άλλο βιβλίο του συγγραφέα, The fault in our stars.

        Διαγραφή