Ετικέτες

Καλωσορίσατε στο blog μου αγαπητοί επισκέπτες! Coming soon : κριτικές βιβλίων που έχω διαβάσει, a series of unfortunate events βιβλία και σειρά review/recommendation
Έχω goodreads :
TasosBananasBOOKS
(Στείλτε αίτημα φιλίας και θα δεχτώ!)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Tv shows reccomendations

Καλημέρα αγαπητοί επισκέπτες! Σήμερα θα σας κάνω Tv shows reccomendations, δηλαδή θα σας προτείνω κάποιες σειρές που αξίζουν να τις δείτε. Σίγουρα οι περισσότεροι έχετε ακούσει ή δει αυτές τις σειρές αλλά όχι όλοι.. Οι περισσότερες είναι για 14+ όμως γιατί έχουν βρικόλακες και αίματα και τέτοια..



1)Scream Queens
Η σειρά του FOX αφηγείται την ιστορία που περιστρέφεται γύρω από ένα κολέγιο, το οποίο κλονίζεται από μια σειρά δολοφονιών, που σχετίζονται με ένα “ατυχές” περιστατικό που συνέβη σε ένα σπίτι γυναικείας αδελφότητας. Κάποιος/α ζητάει εκδίκηση για το ένοχο παρελθόν…
                        Η Emma Roberts υποδύεται τον ρόλο της άψογα και είναι πολύ αστεία!


Trailer σειράς:







2)Teen Wolf

Η σειρά βασίζεται σε μία ιστορία του νεαρού Scott McCall. Μια νύχτα που περπατούσε στο δάσος, του επιτέθηκε ένας λυκάνθρωπος. Κατάφερε και την γλίτωσε με μόνο ένα δάγκωμα στο πλευρό, αλλά αργότερα θα αρχίσει να παρατηρεί κάποιες αλλαγές στον εαυτό του.


Trailer σειράς:






3)The Shannara Chronicles
Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού, η ιστορία εστιάζει στην οικογένεια των Shannara και τους απογόνους της, που διαθέτουν την αρχαία μαγεία και μπορούν να ξαναδιαμορφώσουν το μέλλον του κόσμου, μέσα από τις περιπέτειες τους. 



Trailer σειράς:






4)Pretty Little Liars

Σε αντίθεση με τα βιβλία, η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την "A" κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison.



Trailer σειράς:





5)Shadowhunters
Η σειρά βασίζεται στα εφηβικά βιβλία της Cassandra Clara "The Mortal Instruments" και πρωταγωνιστούν οι Katherine McNamara ως Clary Fray, και ο Dominic Sherwood ως Jace. Η σειρά βιβλίων κυκλοφόρησε πρώτα ως ταινία, αλλά μετά την αποτυχία της στο box office η παραγωγή για τις συνέχειες σταμάτησε.




Trailer σειράς:








 6)The Vampire Diaries
 Η Έλενα (Nina Dobrev) μένει ορφανή μετά από τροχαίο και μένει πλέον με τον αδερφό της και την θεία τους στη μικρή πόλη Mystic Falls. Πρώτη μέρα στο σχολείο και γνωρίζεται με το βαμπίρ Στεφάν (Paul Wesley) και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση. Ο Στεφάν δεν είναι ο μόνος αθάνατος στο χωριό. Ανακαλύπτει ότι έχει έρθει και ο αδερφός του ο Ντέιμον (Ian Somerhalder), με τον οποίον είχαν να τα πούνε πολλά χρόνια, τα δύο αδέρφια διεκδίκησαν την ίδια κοπέλα-βρικόλακα πριν 150 χρόνια.Σήμερα επιστρέφουν και διεκδικούν μία κοπέλα που είναι απόγονος(κατά μία έννοια)της πρώην τους.



Trailer σειράς:







7)Stranger Things
Η ιστορία εξελίσσεται το 1980 στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Καθώς η οικογένεια, οι φίλοι και η αστυνομία ψάχνουν για απαντήσεις, εισέρχονται σε ένα εξωπραγματικό μυστήριο που περιλαμβάνει άκρως απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα πολύ περίεργο μικρό κορίτσι.




Trailer σειράς:



Αυτό ήταν όλο! Ελπίζω να σας άρεσε!! Πείτε μου στα σχόλια.





3 σχόλια:

  1. Σοβαρα τωρα αυτη ειναι η υποθεση στο Vampire Diaries 😱 μονο εμενα μου φαινεται ψιλοανωμαλο(και αστειο?)
    (Παρακαλω μη με σκοτωσετε για αυτα που ειπα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂 αυτή είναι η υπόθεση. Είναι πολύ ρομαντικό αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Παρεμπιπτόντως έχει πολύ τέλεια flashbacks και ιστορίες με παρελθόν από τους χαρακτήρες και είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει... Την συνιστώ.. Επίσης σε 1 με 2 μήνες τελειώνει οριστικά αυτή η σειρά..

      Διαγραφή