Ετικέτες

Καλωσορίσατε στο blog μου αγαπητοί επισκέπτες! Coming soon : κριτικές βιβλίων που έχω διαβάσει, a series of unfortunate events βιβλία και σειρά review/recommendation
Έχω goodreads :
TasosBananasBOOKS
(Στείλτε αίτημα φιλίας και θα δεχτώ!)

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

φθηνά site με βιβλία

Σήμερα δεν είχα τι να κάνω και είπα να σας πω σχετικά με κάποια site. Φθηνά βιβλία υπάρχουν κυρίως στο εξωτερικό. Η ανάρτηση θα είναι αρκετά μικρή...

Στη Ελλάδα:

1) Το cosmotebooks έχει καλές τιμές σε πολλά βιβλία ελληνικά. Είναι λίγο πολύ σαν το public. Μιλάμε για Ελλάδα.. 1,2 μαγαζιά καλά για βιβλία με σχεδόν ίδιες τιμές.
https://cosmotebooks.cosmote.gr/

2)Η πολιτεία είναι παρόμοια με το cosmotebooks... https://www.politeianet.gr/

3)To public είναι το πιο γνωστό μαγαζί βιβλίων αλλά και άλλων προϊόντων στην Ελλάδα οπότε δεν χρειάζεται να πω και πολλά.. Απλά για όσους δεν το ξέρουν τα βιβλία ή γενικά τα πράγματα αν τα παραγγείλεις από το ίντερνετ είναι πιο φθηνά... http://www.public.gr/Στο Εξωτερικό :

1)Το Amazon.com https://www.amazon.com/  είναι γενικά φθηνό site απλά για την Ελλάδα έχει αρκετά μεταφορικά τις περισσότερες φορές. Αν όμως κάνεις έξυπνες επιλογές μπορείς να αποφύγεις τα πολλά μεταφορικά.. (Πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα και συμβουλή : τα hardcover δεν αξίζουν διότι κοστίζει 20 ευρώ το ένα....)

2) https://www.bookdepository.com/ Αυτό είναι το αγαπημένο μου site. Έχει τέλειες τιμές στα paperback που ξεκινούν από τα 8 ευρώ - 12 ευρώ... Και φυσικά έχει και πολλά βιβλία πιο φθηνά αλλά πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα για να αγοράσεις από αυτό το site.. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και γρήγορη.

3)  https://www.amazon.co.uk/  Σε κάθε ξένο site υπάρχει και κάτι φθηνό.. Στο amazon.co.uk τα fiction/contemporary βιβλία είναι πολύ φθηνά. Σε πολλά επιλεγμένα διαλέγεις 3 και πληρώνεις τα 2. Αξίζει πολύ αλλά και εδώ θέλει φυσικά πιστωτική κάρτα γιατί δεν είναι Ελληνικό site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου