Ετικέτες

Καλωσορίσατε στο blog μου αγαπητοί επισκέπτες! Coming soon : κριτικές βιβλίων που έχω διαβάσει, a series of unfortunate events βιβλία και σειρά review/recommendation
Έχω goodreads :
TasosBananasBOOKS
(Στείλτε αίτημα φιλίας και θα δεχτώ!)

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

''A series of unfortunate events'' tv series




Είδος: Περιπέτεια | Δράμα | Οικογένεια

Η σειρά θα έχει διάρκεια οκτώ επεισοδίων και θα εξιστορεί τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στα ορφανά Baudelaire στα χέρια του Κόμη Όλαφ. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε τρεις κύκλους. Ο πρώτος κύκλος των οκτώ επεισοδίων που ανέβηκε χθες στο Netflix καλύπτει τα τέσσερα πρώτα βιβλία.
Η σειρά ήδη ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το πέμπτο έως και το ένατο βιβλίο. Η τρίτη σεζόν θα καλύψει τα υπόλοιπα βιβλία. Στη σειρά του Netflix τον Κόμη Όλαφ υποδύεται ο Νιλ Πάτρικ Χάρις (“How I met your mother”). Τον ρόλο της Στριπ ως Θείας Ζοζεφίν ανέλαβε η Αλφρέ Γούνταρντ, η οποία πολύ πρόσφατα πρωταγωνίστησε και σε μία άλλη σειρά του Netflix, το “Luke Cage”.

Ηθοποιοί: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman


Εδώ είναι τα 13 βιβλία όπου βασίστηκε σε αυτά η σειρά



Προσωπική γνώμη: 
Η σειρά είναι καταπληκτική! Την συνιστώ σε όλους. Είναι η καλύτερη book to tv series adaptation που έχω δει. Κυριολεκτικά είναι πάρα πολύ πιστή η ''αντιγραφή'' που έχει γίνει και αυτό είναι θαυμάσιο! Δεν λείπουν πράγματα ούτε προσθέτονται πολλές ανούσιες σκηνές ή γίνονται μεγάλες αλλαγές όπως στις περισσότερες book to movie/tv series adaptations. Είναι κωμική σειρά και οι ηθοποιοί υποδύονται τον ρόλο τους πολύ ωραία! Προσωπικά ξεκίνησα την σειρά μόλις διάβασα τα πρώτα 2 βιβλία και το διασκέδασα πιο πολύ κάτι που θα συνιστούσα και σε εσάς.


Trailer σειράς:







ΆΣΧΕΤΟ ΑΛΛΆ ΈΧΕΙ ΓΕΝΈΘΛΙΑ Η EMMA WATSON ΣΉΜΕΡΑ! ΜΕΓΑΛΏΣΑΜΕ ΜΑΖΊ ΤΗΣ! ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΆ!! 



4 σχόλια:

  1. Και εγώ έλεγα να κάνω ανάρτηση για αυτή τη σειρά αλλά με πρόλαβες. Πάντως, έχεις απόλυτο δίκιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά τέλεια η σειρά! Περιμένω να δω και την ανάρτηση σου.

      Διαγραφή
  2. Αχ αυτη η σειρα😭Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα δεν με τραβαει καθολου!Ομως επειδη εχω πει το ιδιο και για αλλες σειρες βιβλιων και επεσα εξω θα την ξεκινησω οποτε μπορεσω(οχι πολυ συντομα δηλαδη).Για το οτι εχει γινει σειρα χαιρομαι παιδια για εσας αλλα εμενα με βασανιζει αυτη η καταρρα και δεν θα την ξεκινησω.Παρολ'αυτα ειναι υπεροχα τα νεα οτι δεν εχει μεγαλες διαφορες απο τα βιβλια...επιτελους καποιοι ανθρωποι που μας καταλαβαινουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή